پژوهشکده فیزیک - 1395/3/11

مراسم جایزه شادروان پروفسور یعقوب فرزان

جایزه‌ای برای دانشجویان ممتاز کارشناسی ارشد در رشته فیزیک به نام شادروان استاد یعقوب فرزان
25 اردیبهشت 1395، 6-5 بعدازظهر
سالن آمفی تئاتر

جایزه فرزان از سال 1395 به نام و یاد شادروان پروفسور یعقوب فرزان، استاد برجسته دانشکده فنی (عمران) دانشگاه تبریز از محل میراث ایشان به دانشجویان ممتاز رشته فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد اعطا می‌گردد. جایزه مشتمل بر تقدیرنامه و یک عدد سکه بهار آزادی است. جایزه امسال به آقای رضا جوادی‌نژاد از دانشگاه صنعتی شریف و آی-پی-ام و آقای محمد انصاری‌فرد از دانشگاه صنعتی شریف اعطا می‌گردد. مراسم اهدای جایزه در روز 25 اردیبهشت مصادف با سالگرد تولد پروفسور فرزان از ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر برگزار می‌شود. از ساعت 5 تا 5:25 پذیرایی مختصری از مهمانان گرامی به عمل خواهد آمد. ساعت 5:25 سخنرانی‌ای در مورد اهداف و چشم انداز این جایزه توسط فرزند شادروان دکتر یعقوب فرزان به مدت 10 دقیقه ارائه خواهد شد. سپس سخنرانی‌هایی ده دقیقه‌ای توسط هر کدام از برندگان جایزه ارائه خواهد شد. مراسم با پخش کلیپی در مورد شادروان پروفسور یعقوب فرزان به پایان می‌رسد.
شرکت برای عموم علاقه مندان آزاد است.
محل برگزاری: خیابان فرمانیه(شهید لواسانی)، بین دیباجی شمالی و کامرانیه(پاشاظهری و بازدار)، جنب فربین، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، پژوهشکده فیزیک، طبقه اول، سالن آمفی تئاتر فرمانیه.

نقشه
سخنرانی سرکار خانم دکتر یاسمن فرزان