پژوهشگاه دانش‌های بنیادی - 1395/1/15

فقدان تاسف‌بار دکتر مهدی جهانمیری

دکتر مهدی جهانمیری، دانشیار گروه اخترفیزیک بخش فیزیک دانشگاه شیراز، در اسفندماه ۱۳۹۴ درگذشت. دکتر جهانمیری، متولد ۲۴ تیرماه ۱۳۳۵ در شیراز، پس از اخد مدرک کارشناسی از دانشگاه صنعتی شریف، مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه New South Wales در استرالیا و مدرک دکتری را از دانشگاه Indian Institute of Science دریافت کرد و از سال ۱۳۷۹ به عضویت هیئت علمی دانشگاه شیراز درآمد.

به گفتهٔ دکتر احمد شیخی، مسئول گروه اخترفیزیک و کیهان‌شناسی بخش فیزیک دانشگاه شیراز، شادروان جهانمیری نمونهٔ واقعی یک اخترفیزیکدان با دانش علمی بالا و استادی دلسوز، باانضباط و تعهد کاری فوق‌العاده و مثال‌زدنی بود. او به شاگردان خود عشق می‌ورزید و دانشجویان نیز عاشقانه دوستش داشتند. فقدان او ضایعه‌ای دردناک برای دانشگاه شیراز و جامعهٔ علمی ایران است.