پژوهشکده نجوم - 1391/9/25

اهداء کمک هزینه تحصیلی فریدون منصوری در سال 2012 به نوید عباسی

نوید عباسی،پژوهشکده ذرات و شتابگرها

کمک هزینه تحصیلی فریدون منصوری در سال 2012 با موضوع نظریه ریسمان به نوید عباسی، دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه صنعتی شریف تحت نظر دکتر حسام الدین ارفعی اعطا می‌شود. اولین جایزه فریدون منصوری در سپتامبر 2005 به مهدی ترابیان اهدا شد که تحت نظر دکتر محمد مهدی شیخ جباری در تابستان همان سال موفق به اخذ درجه دکتری شد و برای گذراندن دوره پسادکتری به مرکز ICTP در تریست ایتالیا اعزام شدند. دومین کمک هزینه تحصیلی در سپتامبر 2007 به علیرضا توانفر دانشجوی دکتری پژوهشکده فیزیک اهدا شد که تحت نظر دکتر شاهرخ پرویزی از دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف برای گذراندن دوره پسا دکتری عازم مرکز تحقیقاتی سرن و سپس دانشگاه هاروارد شدند. در حال حاضر ایشان در مرکز تحقیقاتی سرن حضور دارند. کمیته اهداء کمک هزینه تحصیلی شامل دکتر فرهاد اردلان، دکتر حسام الدین ارفعی و دکتر رضا منصوری بوده که به افتخار زحمات دکتر فریدون منصوری در زمینه تئوری ریسمان با نام خانوادگی ایشان به ثبت رسیده‌است.
زمان: شنبه 11 آذر ماه 1391 ساعت 12 ظهر در باغ لارک