معاونت فناوری - 1399/1/29

اطلاعیه فراخوان طرح پژوهشی/فناوری

مرتبط با کووید-۱۹

پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از پژوهشگرانی که تمایل به ارائه پیشنهاد طرح تحقیقاتی یا همکاری در خصوص طرح های تحقیقاتی در ارتباط با بیماری ویروس کرونا COVID-19 دارند دعوت می‌نماید.

۱- اولویت‌های موضوعی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی برای حمایت از طرح‌های تحقیقاتی تعریف‌شده مرتبط با ویروس کووید-۱۹ به شرح زیر است:
• بررسی رفتار و تغییرات ژنتیکی ویروس کووید-۱۹
• شبیه‌سازی رفتار اپیدمیک ویروس کووید-۱۹
• آزمون‌های شناسایی سریع / دقیق ویروس کووید-۱۹
• غیر فعال سازی فیزیکی / شیمیایی ویروس کووید-۱۹
• بررسی و تحلیل داده‌های بزرگ مقیاس و تحلیل خوشه‌ای ابتلا به ویروس کووید-۱۹

۲- لیست اولویت‌های پژوهشی مرتبط با ویروس کووید ۱۹ که توسط سازمان جهانی بهداشت معرفی شده است و پژوهش‌هایی که در ایران در هر یک از اولویت‌ها در حال انجام است (که تا تاریخ ۱۳ فروردین‌ماه ۱۳۹۹ به‌روزرسانی شده است)، را در این لینک ببینید.

۳- فهرست ۱۷ پروژه پژوهشی با مشارکت ۱۳۶ تیم از کشورهای مختلف که در مرحله اول فراخوان کمیسیون اروپا (مورخ ۳۰ ژانویه ۲۰۲۰ فراخوانی با بودجه‌ معادل ۴۷/۵ میلیون یورو) پذیرفته شده‌اند در اینجا قابل دسترسی است. موضوع این پروژه‌ها شامل اپیدمیولوژی و سلامت عمومی، تشخیص سریع، درمان‌های جدید و واکسن است.

برای دریافت فرم درخواست اینجا کلیک کنید.

توجه: فرم تکمیل شده را از طریق سیستم دبیرخانه پژوهشگاه و یا آدرس ایمیل technology@ipm.ir حداکثر تا تاریخ 99/02/07 برای معاونت فناوری پژوهشگاه ارسال نمایید.