پژوهشگاه دانش‌های بنیادی - 1396/2/26

کمک هزینه تحصیلی فریدون منصوری

کمک هزینه تحصیلی فریدون منصوری در سال 2017 به حامد فرهادپور، دانشجوی پژوهشکده ریاضیات که تحت نظر یوسف بهرام پور استاد دانشگاه شهید باهنر کرمان و سایمون دونالدسون استاد کالج سلطنتی انگلیس دوره دکتری را سپری می نماید اعطا گردید.

سال‌های گذشته این کمک هزینه به افراد زیر اهدا گردید:

1- مهدی ترابیان، 2005، دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف، تحت نظر محمد مهدی شیخ جباری استاد پژوهشکده فیزیک پژوهشگاه دانشهای بنیادی.
2- علیرضا توانفر، 2007،دانشجوی پژوهشکده فیزیک پژوهشگاه دانشهای بنیادی، تحت نظر شاهرخ پرویزی استاد دانشگاه صنعتی شریف . 3- نوید عباسی، 2011، دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف، تحت نظر حسام الدین ارفعی استاد دانشگاه صنعتی شریف.
4- امین فرجی آستانه، 2012، دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف، تحت نظر امیراسماعیل مصفا استاد پژوهشکده ذرات و شتابگرهای پژوهشگاه دانشهای بنیادی.

کمیته اهداء کمک هزینه تحصیلی شامل فرهاد اردلان، حسام الدین ارفعی و رضا منصوری اساتید پژوهشگاه دانشهای بنیادی و دانشگاه صنعتی شریف بوده که به افتخار زحمات دکتر فریدون منصوری در زمینه تئوری ریسمان با نام خانوادگی ایشان به ثبت رسیده‌است.