پژوهشگاه دانش‌های بنیادی - 1395/12/23

سه خبر خوشحال‌کننده

خبر یک:
در تاریخ ۱۷ اسفندماه طی مراسمی نتایج ارزیابی فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد. خوشبختانه پژوهشگاه توانست برای دومین سال متوالی مفتخر به دریافت «نشان اول»، بالاترین مقام در ارزیابی فعالیت‌های علمی بین‌المللی پژوهشگاه‌های کشور در سال ۱۳۹۴ شود. در این مراسم لوح تقدیر از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به ریاست پژوهشگاه تقدیم شد.

خبر دو:
به دنبال بررسی برنامه تعاملات بین‌المللی پژوهشگاه که به‌منظور گزینش نامزدان «طرح ارتقاء و تبدیل پنج دانشگاه و پنج مرکز پژوهشی برتر به سطح طراز بین‌المللی»، صورت پذیرفت، پژوهشگاه توانست در زمره «پژوهشگاه برگزیده» برای ورود به طرح مزبور قرار گیرد که این موضوع در تاریخ ۲۱ اسفند به‌طور رسمی اعلام گردید. این برنامه در نطر دارد طی فرایندی ده‌ساله نامزدان را برای کسب طرازی در سطح بین‌الملل مورد حمایت قرار دهد.

خبر سه:
از جانب حوزه معاونت امور بین‌الملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،‌ طی مراسمی در تاریخ ۱۸ اسفند، پژوهشگاه مفتخر به دریافت نشان نخست بین ۵ پایگاه برتر در طرح‌های همکاری با دانشمندان و متخصصان ایرانی غیرمقیم در سال ۱۳۹۵ شد. در سال ۱۳۹۴ نیز پژوهشگاه توانسته بود مقام نخست این طرح را بین ۴۰ دانشگاه و مرکز پژوهشی مسب نماید.