پژوهشکده ذرات و شتابگر - 1393/10/3

کمک هزینه تحصیلی فریدون منصوری

اهداء کمک هزینه تحصیلی فریدون منصوری در سال 2014 به امین فرجی آستانه

کمک هزینه تحصیلی فریدون منصوری در سال 2014 با موضوع نظریه ریسمان به امین فرجی آستانه، دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه صنعتی شریف تحت نظر دکتر امیراسماعیل مصفا اعطا می‌شود. اولین جایزه فریدون منصوری در سپتامبر 2005 به مهدی ترابیان اهدا شد که تحت نظر دکتر محمد مهدی شیخ جباری در تابستان همان سال موفق به اخذ درجه دکتری شد و برای گذراندن دوره پسادکتری به مرکز ICTP در تریست ایتالیا اعزام شدند و در حال حاضر با پژوهشکده ذرات و شتابگرها و دانشگاه صنعتی شریف همکاری می نمایند. دومین کمک هزینه تحصیلی در سپتامبر 2007 به علیرضا توانفر دانشجوی دکتری پژوهشکده فیزیک اهدا شد که تحت نظر دکتر شاهرخ پرویزی از دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف برای گذراندن دوره پسا دکتری عازم مرکز تحقیقاتی سرن و سپس دانشگاه هاروارد شدند. در حال حاضر ایشان در مرکز تحقیقاتی IIP برزیل حضور دارند. سومین جایزه فریدون منصوری در سال 2012 به آقای نوید عباسی دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف اهدا شد و نامبرده تحت نظر آقای دکتر حسام الدین ارفعی در بهار 2013 موفق به اخذ درجه دکترا شد و در حال حاضر در حال گذراندن دوره پسا دکترای خود در پژوهشکده ذرات و شتابگرها می باشد. کمیته اهداء کمک هزینه تحصیلی شامل دکتر فرهاد اردلان، دکتر حسام الدین ارفعی و دکتر رضا منصوری بوده که به افتخار زحمات دکتر فریدون منصوری در زمینه تئوری ریسمان با نام خانوادگی ایشان به ثبت رسیده‌است.
زمان: چهارشنبه 3 دی ماه 1393 ساعت 2 بعدازظهر در باغ لارک